Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Seth ”Freakin” Rollins și-a schimbat numele de pe Twitter, transmițând un avertisment înainte de WWE Money in the Bank 2022

Superstarul WWE, Seth ”Freakin” Rollins, și-a schimbat numele de pe Twitter pentru a transmite un avertisment adversarilor săi de la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an.

Ultimele luni ale lui Rollins în WWE nu au fost pe măsura așteptărilor sale. El s-a confruntat de trei ori cu, Cody Rhodes după ce acesta a revenit în cadrul WrestleMania 38, pierzând toate cele trei meciuri. În ultimul lor meci, cel de tipul Hell in a Cell, ”The Visionary” nu a reușit să îl învingă pe ”The American Nightmare”, în ciuda faptului că el a luptat accidentat.

Acum, Seth are ochii ațintiți asupra contractului Money in the Bank, întrucât va participa în meciul Ladder masculin. Până în prezent, el este singurul superstar confirmat pentru respectivul meci. Recent, acesta și-a schimbat numele pe Twitter în Seth ”MR. MITB”, ceea ce denotă că este pozitiv înainte de evenimentul propriu-zis. Rollins a transmis subtil un avertisment celorlalți 7 participanți care vor lucra în meci. Printre potențialele nume sunt și: Riddle, Bobby Lashley, Kevin Owens, Sami Zayn și Gunther.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages