Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Seth ”Freakin” Rollins dezvăluie când vom vedea The Shield din nou împreună

The Shield (Seth ”Freakin” Rollins, Roman Reigns și Dean Ambrose – Jon Moxley) a fost unul dintre cele mai dominante stable-uri din istoria WWE, deoarece toți au venit din NXT și au avut un impact imediat în Main Roster.

După ce Rollins s-a întors împotriva grupului în 2014, cei 3 au ajuns să fie superstaruri WWE de top. Aceștia s-au despărțit oficial odată ce Moxley a părăsit compania și s-a alăturat AEW în 2019. De dragul vremurilor bune, Seth a folosit intrarea The Shield în cadrul Pay-Per-View-ului Royal Rumble de la începutul acestui an când s-a înfruntat cu Reigns pentru titlul Universal.

În timpul unui interviu cu Stephanie Chase de la Digital Spy, Rollins a precizat că nu vede o reuniune a The Shield într-un oarecare viitor, foști membri ai stable-ului sunt superstaruri de top pe cont propriu. De asemenea, reuniunea nu ar fi posibilă atâta timp cât Moxley lucrează încă pentru All Elite Wrestling.

„Pot să confirm asta, și poate că, ce voi spune s-ar putea întoarce împotriva mea la un moment dat, dar nu cred că ne veți mai vedea vreodată pe noi trei făcând echipă. Nu am arăta așa cum ați vrea voi. Nu ar mai fi ca pe vremuri în The Shield, ar fi cu totul diferit. Cred că suntem cu toții niște superstaruri prea mari, cu personalități prea importante în acest moment. Aveam nevoie unii de alții atunci, iar acum niciunul dintre noi nu mai are nevoie de celălalt. Am ajuns la un punct în care suntem cu toții superstaruri individuale la un nivel diferit. Așa că nu cred că va trebui să minimalizăm asta pentru a face pe plac celorlalți, așa că nu cred că The Shield va mai exista vreodată. Cred că va arăta cu totul diferit data viitoare când ne veți vedea împreună. Următoarea dată când ne veți vedea împreună, va fi atunci când vom fi inclusi în WWE Hall of Fame. Asta e tot.”

În prezent, Jon Moxley este campion AEW World Heavyweight interimar, iar Roman Reigns este campion Undisputed WWE Universal. La Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, Reigns își va apăra titlul împotriva lui Brock Lesnar într-un meci de tipul Last Man Standing, în timp ce Rollins se confrunta cu Riddle.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages