WWEWWE RAW

Seth ”Freakin” Rollins a abordat ”zvonurile” despre revenirea lui Cody Rhodes în WWE

Se pare că încă odată, Seth ”Freakin” Rollins nu a reușit să obțină un meci la WrestleMania 38, dar a promis că îl va avea săptămâna viitoare.

De mai multe săptămâni, WWE insistă ca Rollins să nu aibă o ”cale” către Mania. El ar fi fost introdus într-un segment dacă l-ar fi învins pe Kevin Owens la RAW-ul de săptămâna trecută, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

La show-ul din această săptămână, Seth a reușit să aibă un meci cu AJ Styles pe care, dacă îl învingea, urma să se confrunte cu Edge la WrestleMania 38. Rollins a pierdut meciul prin DQ după ce ”Rated-R Superstar” a venit în ring și l-a atacat pe Styles cu un scaun.

Seth ”Freakin” Rollins era foarte supărat și a spus că tot ce se întâmplă este o mare prostie, menționând că sptămâna viitoare, RAW-ul nu va începe până când el nu va obține un meci la Mania. Fanii au scandat numele lui Cody Rhodes în timp ce Rollins distrugea zona ring-ului.

Nu mai este un secret pentru fanii care participă la show-uri că la WrestleMania 38 va exista un meci între Rollins vs. Rhodes, ceea ce face ca aceștia să scandeze intens numele fostului superstar AEW. Seth a reacționat la respectivele scandări ca fiind niște ”zvonuri”. La începutul RAW-ului de seara trecută, când fanii scandau numele lui Cody, Rollins a spus următoarele: ”Zvonurile sunt foarte distractive, dar ele nu mă ajută să am momentul meu la WrestleMania.”

Este posibil ca, Cody Rhodes să fie prezent la show-ul de săptămâna viitoare, dar Dave Meltzer a relatat în cadrul Wrestling Observer Radio că WWE s-a gândit să amâne apariția lui Cody până la Mania 38, pentru a avea un moment similar cu cel în care Hardy Boys a revenit la WrestleMania 33 în Orlando.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !