Sustineti InRing.Ro
News

Serie animată cu Rey Mysterio va debuta în 2022

La începutul acestei săptămâni, superstarul WWE Rey Mysterio a indicat un anunț major care i-ar schimba istoria sa. Anunțul este unul care confirmă un proiect pe care Mysterio îl avea în plan de ceva vreme. Un comunicat de presă dezvăluit ieri după-amiază anunță Rey Mysterio vs. La Oscuridad, un serial animat făcut de Mysterio și studioul ¡Viva Calavera! pentru Cartoon Network America Latină.

Descris ca un show de acțiune și comedie, Rey Mysterio vs. La Oscuridad, îl are în prim-plan pe Mysterio și un fan al Wrestling-ului pe nume Oscar (prenumele real al lui Rey), luptându-se cu forțele răului, venite din Lucha Libre. Principalul lor răufăcător va fi un personaj numit Uroboros, un luptător malefic care folosește forțe întunecate pe care nu le înțelege.

„Suntem foarte încântați să putem împărtășii cu fanii Cartoon Network și cei ai lui Rey Mysterio mai multe detalii despre această producție incredibilă realizată în Mexic. Avem încredere că vă veți bucura de surprizele pe care le avem pregătite și că show-ul va fi pe măsura așteptărilor voastre. A avea un serial de acțiune-comedie pe Cartoon Network este un vis devenit realitate, au menționat fondatorii The Skull Brothers. Mexicul și Lucha Libere vor fi scoase în evidență, dar faptul că protagonistul este Rey Mysterio, pe care îl admirăm de când eram copii, este pur și simplu de nedescris. Credem că fanii vor aprecia foarte mult această nouă serie, la care au muncit cu pasiune atâția oameni.”

De asemenea, s-a menționat că serialul va debuta pe Cartoon Network în America Latină anul viitor, cu 10 episoade. Deși Mysterio lucrează în prezent pentru WWE, compania lui Vince McMahon nu a fost menționată în comunicatul de presă, ceea ce înseamnă că nu s-a implicat în producție. Rey Rey nu a făcut încă nicio declarație despre acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages