WWEWWE SmackDown

Segmentul dintre John Cena și Roman Reigns de la SmackDown-ul de săptămâna trecută a fost fără script și fără repetiții

Într-o încercare de a amplifica lucrurile pentru meciul lor de la SummerSlam, John Cena și Roman Reigns au avut promo-uri unul împotriva celuilalt în segmentul de deschidere a SmackDown-ului de săptămâna trecută și nu au urmat niciun script.

Dave Meltzer a confirmat faptul că Reigns și Cena nu au repetat înainte să vină în ring. Producătorul Jamie Noble s-a ocupat de segment, iar Cena era responsabil pentru replicile sale, în timp ce Reigns și Paul Heyman s-au ocupat de replicile lor.

Rolul weiter-ului Michael Kirschenbaum a fost acela de-a împiedica promo-urile să sfârșească brusc. Kirschenbaum a lucrat direct cu Vince McMahon, care era acolo pentru a se asigura că Kevin Dunn cunoaște indiciile oferite.

Faptul că John Cena și-a scris propriile replici nu este o surpriză, deoarece asta a făcut atâția ani de zile, o mare parte din ceea ce a spus Reigns la TV este creația lui ”The Big Dog” și Heyman. Reigns a primit mult mai multă libertate din punct de vedere creativ de când a revenit ca heel în august anul trecut.

Ideea lui Reigns și Heyman a fost să ofere ceva șocant pentru a face oamenii să vorbească. Abordarea lor este similară cu ceea ce s-a întâmplat în 2011, când Cena și The Rock au lucrat la promo-urile reciproce din feud-ul lor, unde a existat tensiune reală între ei.

O sursă din WWE a declarat pentru RSN că nu se știa dacă Cena și Reigns chiar s-au văzut în backstage înainte de a veni în ring și dacă știau ce aveau de spus unul despre celălalt.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !