AEW Dynamite

Segment cu multe referințe la staruri din WWE aseară la Dynamite

În urmă cu o săptămână la Dynamite am avut parte de startul feud-ului dintre MJF și CM Punk, cei doi având o interacțiune în care de abia am auzit câteva cuvinte, însă aseară lucrurile au stat complet diferit.

La episodul de seara trecută al Dynamite, cele două star-uri All Elite Wrestling au avut un duel la microfon în care atât MJF cât și CM Punk au făcut referire la The Miz, John Cena, Triple H și Stephanie McMahon într-un segment care a ținut aproape 20 de minute.

Cel care a pornit “avalanșa” de referințe a fost Punk, care a afirmat că MJF este un Miz mai puțin cunoscut, la care liderul The Pinnacle a replicat că întotdeauna a fost doar al doilea cel mai bun din lume, fiind mereu în umbra lui “You can’t see me man” (John Cena) și “King of Kings” (Triple H), urmând ca mai târziu “The Best in The World” să o menționeze voalat și pe Stephanie McMahon, acuzându-l pe MJF că așteaptă ca Tony Khan să aibă o fiică pentru a se căsători cu ea.

Tot în cadrul acestui segment, cei doi s-au folosit de trecut pentru a se ataca reciproc. MJF a adus în discuție scurta carieră a lui Punk din UFC, în timp ce “Best in The World” a făcut o aluzie despre imaginea care circulă pe internet de câteva zile, cu MJF în copilărie alături de el, ulterior spunând despre “The Salt of The Earth” că a fost înlocuit ca “pilon” al AEW de campioana feminină, Britt Baker.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !