WWEWWE PPV

Se zvonește că John Cena nu va avea meci la WWE SummerSlam 2022

Se pare că John Cena nu va avea meci la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam, pe 30 iulie 2022. Episodul din această săptămână a show-ului Monday Night RAW a început cu un segment în ring între Mr. Money in the Bank, Theory și Campionul United States, Bobby Lashley.

În timpul segmentului, Theory a anunțat că va avea un rematch pentru titlul U.S. împotriva lui Lashley la SummerSlam. Asta înseamnă că meciul dintre Theory vs. Cena nu va avea loc la evenimentul respectiv. A tot fost indicat acest meci, dar s-ar putea desfășura altă dată.

Săptămâna trecută, în timpul aniversării sale de 20 de ani în WWE, John Cena a spus că va lupta din nou, însă nu știe când. Probabil că, meciul respectiv este păstrat pentru WrestleMania.

De asemenea, compania anunță că Theory va face cash-in pe câștigătorul meciului dintre Campionul Undisputed WWE Universal și Brock Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !