AEWAEW DynamiteWWE

Se pare că WWE vrea să semneze cu un superstar popular din AEW

Interesul față de Wardlow continuă să crească mai ales că în această seară la AEW Dynamite, se va confrunta cu CM Punk. WrestleVotes, raportează că oficialii WWE sunt cu ochii pe Wardlow și extrem de interesați să-l semneze când îi expiră contractul cu All Elite Wrestling.

Cei de la WrestleVotes au spus prin intermediul unui tweet, următoarele lucruri despre acest subiect:

„Întrucât cel mai mare meci al său de până acum are loc mai târziu în această seară, putem confirma, fără ezitare, că, cei din WWE sunt foarte interesați să-l ademenească pe Wardlow din AEW atunci când îi expiră contractul. Există mai multe persoane în compania lui Vince McMahon care îi iubesc potențialul.”

Nu se știe când îi va expira contractul lui Wardlow, dar mai mulți wrestleri AEW au semnat contracte pe 3 ani în 2019. Wardlow, a debutat în ultima parte a anului 2019, așa că este posibil să devină free agent mai tânziu în acest an.

Wardlow, pare să se detașeze de MJF în curând pentru a avea un run individual în postura de babyface, mulți oameni din AEW observând potențialul pe care îl are.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !