WWEWWE SmackDown

Se pare că un superstar din NXT a fost mutat în Main Roster

Se pare că Von Wagner a fost mutat în Main Roster. Wagner, a apărut în timpul unui segment în backstage cu Adam Pearce și Sami Zayn, unde Zayn i-a cerut lui Pearce să-l scoată pe Jeff Hardy din echipa masculină a SmackDown-ului pentru meciul de la Survivor Series. Adam, a fost parțial de acord, punându-i o condiție lui Sami.

Wagner, a rămas tăcut pe parcursul segmentului. Cal Bloom aka Wagner, este fiul fostului superstar WWE, Wayne Bloom, membru al echipei Beverly Brothers la începutul anilor 90.

Anul trecut s-a raportat faptul că oficialii sunt foarte încântați de Wagner, unii comparându-l cu Edge. Wagner, a avut segmente cu Kyle O’Reilly la NXT 2.0 în ultimele săptămâni, dar acest storyline s-ar putea încheia curând, deoarece contractul lui O’Reilly expiră luna viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !