Sustineti InRing.Ro
WWE

Se pare că un alt superstar WWE a semnat un nou contract

Acum că Kevin Owens a semnat din nou cu WWE, fanii așteaptă să afle ce va face Sami Zayn, deoarece acordul său urmează să expire în 2022. RingsideNews relatează că writerilor companiei li s-a dat undă verde să facă planuri pe termen lung pentru Zayn.

Dave Meltzer, a raportat în ediția de săptămâna trecută a Wrestling Observer Newsletter că Sami a re-semnat așa cum se aude prin vestiar, dar încă nu a confirmat acest lucru. Având în vedere că WWE are planuri pe termen lung pentru Zayn, acesta ar putea fi un indiciu solid conform căruia zvonurile sunt adevărate iar el a semnat un nou contract cu compania.

În ciuda situației sale contractuale, WWE îl folosește constant pe fostul campion NXT la TV. El a câștigat recent un meci pentru o șansă la titlul Universal deținut de Roman Reigns și a avut segmente cu Brock Lesnar la SmackDown în ultima vreme.

De asemenea, Sami Zayn, se va înfrunta cu campionul Intercontinental Shinsuke Nakamura pentru titlu la Pay-Per-View-ul WWE Day 1 pe 1 ianuarie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages