Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Se pare că titlul unificat WWE World Heavyweight a fost dezvăluit

După cum bine știm, Roman Reigns și-a apărat cu succes titlul Universal împotriva lui Goldberg la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din Arabia Saudită, luna trecută. De asemenea, Brock a câștigat titlul WWE la același eveniment. De atunci fanii au bănuit care va fi Main Event-ul ediției WrestleMania din acest an.

Reigns și Lesnar se vor înfrunta la Mania 38 într-un meci de tipul Champion vs. Champion: Winner Takes All. Cu toate acestea, Paul Heyman a precizat anterior că nu este fan al conceptului respectiv.

Un utilizator de pe Reddit, Notalwayslate, a postat recent pe Twitter o fotografie cu o centură ”uriașă” WWE World Heavyweight din orașul Frisco, Texas. Utilizatorul a menționat că echipa WWE se afla în zonă pentru a realiza fotografii în scopul WrestleMania 38.

Mulți și-au dat seama că ”marea” centură arată ca titlul WWE combinat cu cel Universal. Titlul are o dungă albastră, design care nu a mai fost văzut până acum. Așadar, aceasta ar putea fi centura pe care ar lua-o câștigătorul Main Event-ului de la Mania 38.

Rămâne de văzut cine va câștiga importanta confruntare de la WrestleMania 38. Fanii își doresc pur și simplu ca feud-ul dintre Brock Lesnar și Roman Reigns să se termine pentru ca ambii să poată trece la ”următorul nivel”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages