Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Se consideră că Adam Cole nu mai are nicio treabă cu WWE

După ce a fost raportat faptul că Adam Cole va apărea ieri la Amazon Live pentru a promova linia WWE Mattel, unii au speculat că acesta ar fi un semn că a semnat un nou contract cu compania lui Vince McMahon. „Live-ul” a fost înregistrat de fapt cu câteva săptămâni în urmă, deci nu este un indiciu că, Cole a ajuns la o înțelegere cu oficialii.

De fapt, PWInsider relatează că, pe plan intern, WWE consideră că acesta nu mai are nicio treabă cu compania, exceptând cazul în care ambele părți reușesc să ajungă la un nou acord în ultimul moment.

Începând de astăzi, va putea negocia cu orice altă promoție. Nu este un secret că All Elite Wrestling îl dorește și cu siguranță și alte companii de wrestling prezintă interes pentru el.

Teoretic, din moment ce Cole nu are o clauză non-compete impusă de WWE, dacă va semna cu AEW, atunci ar putea debuta la show-ul Dynamite miercurea viitoare.

Un alt lucru pe care Cole l-a recent este că nu va părăsi platforma Twich. Dacă ar fi semnat un contract pentru a rămâne în WWE, atunci ar fi fost mutat în Main Roster și, dacă Vince McMahon nu s-ar abdate de la regulă, Cole ar trebui să termine cu live-urile pe Twitch datorită clauzei WWE care le interzice superstarurilor să lucreze independent cu companii terțe.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages