Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Se apropie sfârșitul Brand Split-ului în WWE

Se pare că WWE pune capăt brand split-ului, mai multe superstaruri urmând să apară la RAW și SmackDown. Brand Split-ul a fost un element de bază în cadrul companiei pentru o lungă perioadă de timp. A creat mai multe posibilități pentru RAW și SmackDown, ajutând oficialii să prezinte mai multe superstaruri. Conceptul a fost introdus pentru prima dată în 2002, renunțându-se oficial la el acum 11 ani.

Cu toate acestea, conceptul a fost reluat în iulie 2016, deoarece ficărui show i-a fost atribuit un manager separat. Acum se pare că Vince McMahon ar putea să meargă mai departe fără brand split.

Bryan Alvarez a vorbit despre acest subiect în cadru Wrestling Observer Live, spunând că WWE a terminat mai mult sau mai puțin cu brand split-ul. De asemenea, el a menționat că aproape jumătate din roster-ul RAW-ului poate fi prezent la SmackDown, printre numele notabile fiind Seth ”Freakin” Rollins și Cody Rhodes.

„Nu este nimic oficial, dar în esență s-a renunțat la brand split. Jumătate din roster-ul RAW-ului va fi vineri la SmackDown. Cody Rhodes va fi acolo, cred că și Seth ”Freakin” Rollins. Edge poate face orice și cu siguranță va fi un show mai bun, așa cum am spus-o de o mie de ori.”

În ciuda acestui fapt, trebuie să menționăm că, compania nu a făcut un anunț oficial cu privire la renunțarea conceptului brand split.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages