Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Scarlett, vorbește despre ultimele ei 6 luni în WWE

S-au schimbat multe lucruri în NXT de când Scarlett Bordeaux a fost văzută ultima dată în acest brand. Show-ul NXT 2.0 a debutat în septembrie, având un noul logo și un nou aspect al arenei. Multe dintre superstarurile consacrate de acest brand dispar din el și apar altele noi.

”Este diferit”, a spus Scarlett în timpul unui interviu virtual cu The Asylum Wrestling Store. „Mereu îmi voi susține prietenii care sunt acolo. De exemplu, iubesc atât de mulți oameni din acea companie. Deci, este diferit, dar sper să meargă bine în continuare.”

WWE a concediat-o pe Scarlett pe 4 noiembrie. Acest lucru s-a întâmplat la câteva luni după ultima sa apariție la NXT.

„Nu am fost stresată pentru că NXT este un loc minunat. Chiar așa e, dar m-am plictisit în ultimele 6 luni. Deci, evident, nu făceam prea multe. Sunt emoționată pentru prima dată după mult timp, fericită și împlinită. Am fost mulțumită în WWE, dar acum simt bucurie și entuziasm.”

Scarlett Bordeaux, a fost managerul lui Karrion Kross în timpul run-ului său în NXT. Soțul ei a câștigat titlul NXT de două ori, iar ea i-a fost alături în acele momente.

Scarlett, a dispărut de la WWE TV în timpul verii. Ea a rămas restantă în sistemul de dezvoltare al WWE când Kross a debutat în Main Roster. Cu toate acestea, Kross s-a chinuit să-și ”croiască un drum” la RAW. În cele din urmă, oficialii l-au concediat pe el și pe soția sa în aceeași zi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages