Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Scarlett Bordeaux, a crezut că ea și Killer Kross vor ajunge în AEW înainte de a semna cu WWE

După ce au avut un run de succes în Impact Wrestling și au devenit Free Agents, Scarlett Bordeaux și Killer Kross au avut opțiuni cu privire la următoarea lor ”destinație”. Cuplul a decis să semneze cu WWE în februarie 2020, numele lui Scarlett fiind scurtat iar cel al lui Kross primind și Karrion.

Scarlett, a declarat recent în timpul unui interviu virtual pentru ”Signed by Superstars” că, înainte de a contacta WWE-ul, a crezut că ea și soțul ei vor ajunge în AEW.

”Au fost câteva companii cu, care am discutat chiar înainte de a merge în WWE. Am crezut că vom ajunge în All Elite Wrestling. Însă, după o discuție cu Hunter, am spus: ”Nu! WWE este locul potrivit.””

Scarlett, a fost întrebată despre o ponțială revenire în NXT, ea spunând că se va întoarce acolo pentru 6 luni, dar se distrează prea mult acum. Aceasta a menționat că preferă să facă tot ceea ce și-a planificat.

Kross și Scarlett s-au numărat printre cei care au fost lăsați să plece din WWE luna trecută. De atunci, cei doi au avut diverse apariții și meciuri. Clauza non-compete de 90 de zile a lui Kross expiră în februarie. De asemenea, el s-a alăturat unui stable alături de Adam Scherr aka Braun Strowman și EC3.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages