Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Sasha Banks, vorbește despre divizia feminină a WWE

În timp ce majoritatea fanilor WWE consideră că divizia feminină a companiei nu este în cea mai bună formă, Sasha Banks, are o altă părere despre acest lucru.

”The Boss”, i-a acordat recent un interviu lui Graham Matthews de la Bleacher Raport, în timpul căruia a discutat despre WWE. Când a fost întrebată despre actuala divizie feminină, Banks, a spus că este cea mai mare din istorie.

„Simt că am doborât fiecare ușă care a fost închisă în fața noastră. Dacă oficialii continuă să facă mai multe uși, vom continua să le doborâm. Actuala divizie feminină a WWE este cea mai bună din toate timpurile. Cred că este cea mai mare din istorie în fiecare brand și abia aștept să văd ce ne aduce viitorul, chiar și de la NXT 2.0. Ca să aveți o comparație, când am venit eu în companie, era doar un grup de 8 dive și acum avem unul de 30. Când vezi evoluția de atunci până acum este un sentiment atât de frumos.”

De asemenea, Sasha, a fost întrebată dacă mai simte presiunea unei dive care ajută la ridicarea diviziei feminine a WWE în fiecare săptămână. Ea a oferit un răspuns interesant la această întrebare.

„Aș spune da și nu. Da, doar pentru că vreau să mențin impulsul atunci când nu sunt în peisajul titlului, deoarece există mai multe femei care merită această oportunitate și avem două storyline-uri simultan. Vreau doar să fie din ce în ce mai bine pentru dive și simt că am contribuit la această realizare. Pentru mine nu este nimic nou. Simt presiunea din ce în ce mai puțin pentru oficialii cred atât de mult în minte încât nu trebuie să pună presiune în ceea ce mă privește.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages