WWEWWE SmackDown

Sasha Banks, va lipsi din ring între 6 și 8 săptămâni datorită unei accidentări

WWE a anunțat astăzi că Sasha Banks va lipsi din acțiune timp de 6 sau 8 săptămâni datorită unei accidentări la picior. Banks, s-a accidentat weekend-ul trecut în timpul unui Live Event din Fayetteville, California de Nord, pe parcursul meciului său cu Charlotte Flair. Atunci când Flair a executat un backbreaker, Sasha a căzut pe picior într-o poziție incomodă.

Meciul s-a încheiat la scurt timp după constatarea accidentării, iar Sasha Banks a fost ajutată de oficiali să se deplaseze în backstage. Diagnosticul leziunii este mai favorbabil decât se aștepta, deoarece inițial accidentarea părea a fi mult mai gravă.

Oficialii au menționat că, după o consultație medicală de urgență, s-a stabilit că piciorul lui Banks nu era rupt iar în urma unui RMN s-a văzut că osul calcaneu a fost vătămat.

Bineînțeles, Sasha, va face terapie fizică. Dacă va lipsi doar între 6 și 8 săptămâni, atunci ar trebui să revină în ring cu mult înainte de WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !