Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Sasha Banks, nu vrea să dezvăluie motivul pentru care a lipsit la WWE SummerSlam 2021

Sasha Banks, a revenit la WWE TV acum câteva săptămâni după ce a lipsit de la mijlocul lunii august până aproape de sfârșitul lunii septembrie. ”The Boss”, nu a participat la două house-show-uri în Charlotte, NC și Columbia, SC, din cauza ”circumstanțelor neprevăzute” înainte de Pay-Per-View-ul SummerSlam.

De asemenea, Banks, a fost scoasă din meciul pentru titlul feminin al SmackDown-ului împotriva lui Bianca Belair la evenimentul respectiv. Oficialii au anunțat că Sasha nu poate lucra în meci chiar când Belair se afla în ring. Becky Lynch, a făcut o ”revenire surpriză”, învingând-o pe Bianca în 28 de secunde. La Extreme Rules, Sasha Banks s-a întors intervenind în meciul dintre Belair și Lynch.

În timpul unui interviu pentru New York Post, Sasha, a fost întrebată de ce nu a fost prezentă la SummerSlam, însă a evitat să răspundă concret la întrebare.

„Nu există niciun motiv pentru care am lipsit. Nu spun nimic. Nu ești un oficial WWE, nu primești un răspuns. Nu voi spune secretele mele. Poți citi cartea mea. Puteți citi documentarul meu când îl voi lansa. Mulțumesc foarte mult.”

Banks, va lucra într-un meci de tipul Triple Threat pentru centura feminină din SmackDown împotriva lui Becky și Bianca la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel care va avea loc joi, 21 octombrie 2021 în Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages