Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE SmackDown

Santana Garrett trebuia să debuteze în SmackDown înainte de a fi concediată

Santana Garrett, se află printre cei care au fost concediați astăzi din WWE. Se pare că înainte ca oficialii să ia această decizie, ei aveau de fapt planuri ca Santana să vină în Main Roster din NXT, debutând în SmackDown.

Fanii au speculat acest lucru în luna martie a acestui an, după ce Garrett a postat pe Twitter o fotografie cu ea în backstage la SmackDown. PWInsider raportează că, deși Santana era programata să vină în Main Roster, ea nu a debutat niciodată, deoarece oficialii așteptau momentul oportun pentru a o implica într-un storyline.

Santana Garrett a apărut prima dată la WWE TV în 2013, participând la o înregistrare din NXT. În 2016, a început să aibă mai multe apariții la NXT ca talent în evoluție și apoi a lucrat la Mae Young Classic în 2017. A semnat cu WWE în 2019.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages