Sustineti InRing.Ro
WWE

Samoa Joe vrea să dețină un titlu de top în WWE

Samoa Joe a câștigat foarte repede titlul NXT și a captat multă atenție datorită acestui lucru. Cu toate acestea, debutul său în Main Roster nu a avut același succes.

UPROXX a discutat recent cu Samoa Joe, iar pe parcursul interviului el a recunoscut că, câștigarea unui titlu de top în WWE este cea mai mare dorință pe care o are. Nu i s-a oferit încă această oportunitate, dar „lucrează” la obținerea ei.

„Titlurile de top din WWE sunt cartea de vizită a moștenirii tale. Nu ai cum să nu ți le dorești. Însă, trebuie să te bazezi pe perseverență și timp. Cariera mea a fost restrânsă de alții. Am învățat să fiu calm și am găsit o modalitate de a avea răbdare. Deci, în prezent lucrez la obținerea unei șanse, chiar dacă o fac doar strategic.”

Samoa Joe a abordat, de asemenea, situația sa in-ring. Oficialii sunt foarte atenți cu el și nu se grăbesc să-l readucă înapoi în ring. A trecut mai mult de un an de când fanii l-au văzut pe Joe în acțiune.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages