Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Samoa Joe vrea să aibă un meci cu The Undertaker

Samoa Joe a primit oportunitatea de a se înfrunta cu multe nume importante pe parcursul carierei sale. Cu toate acestea, Joe nu a avut încă un meci cu The Undertaker.

În timp ce a discutat recent cu Sports Bible, Samoa Joe a fost întrebat dacă ar vrea să-l înfrunte pe „The Dead Man” înainte de a se retrage. Răspunsul lui Joe a fost „absolut”. El îl respectă foarte mult pe Taker și ar dori să aibă un meci cu acesta.

„Absolut! Îi apreciez foarte mult munca lui Taker. Cu siguranță sunt pregătit pentru Undertaker indiferent dacă ar fi acum sau oricând în viitor”.

Samoa Joe este în prezent suspendat timp de 30 de zile pentru încălcarea wellness policy. Rămâne de văzut dacă un meci între The Undertaker vs. Samoa Joe va fi programat în viitor. Joe pare să se conformeze ori de câte ori WWE vrea să-l implice într-un meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages