Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe vorbește despre viitorul său în Pro Wrestling

Samoa Joe nu a mai fost superstar full-time în ring de peste 2 ani din cauza problemelor cu comoțiile, deși a avut un meci anul trecut în care l-a învins pe Karrion Kross pentru titlul NXT la NXT TakeOver 36. Mai târziu, a renunțat la centura respectivă datorită faptului că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Joe a lucrat ca intermediar de talente și antrenor în NXT înainte să fie concediat de WWE în luna ianuarie a acestui an. În timpul unei apariții la Busted Open Radio, Joe a vorbit despre viitorul său în Pro Wrestling.

„De când am plecat din WWE, m-am ocupat cu altceva care nu ține de industria wrestling-ului. Am făcut multe lucruri cool, mi-am ocupat timpul cu asta. În ceea ce privește viitorul meu în wrestling, am cam început să lucrez din nou în ring la NXT. Nu am renunțat niciodată la asta, am continuat să mă antrenez. Fiind intermediar la acel moment, având multe tinere talente, lucrând cu tipi care activează acum, vreau să pun over niște talente din NXT. Mă antrenez. Sunt gata. Nu sunt programat cu nimeni, nicăieri, nu am semnat nimic. Doar îmi explorez opțiunile pe care le am.”

Samoa Joe a declarat că își ia ceva timp liber și va vedea ce îi rezervă următoarele luni.

„Nu sunt sub contract cu nicio companie și nu mă agit pentru asta. Am fost concentrat pe celălalte lucruri ale mele, care au fost super, mă voi întoarce în Pro Wrestling și voi vedea ce va fi pe viitor.”

În ceea ce privește posibilitatea de a merge în AEW sau de a se întoarce în WWE, Joe a menționat că este deschis tuturor oportunităților care îi ies în cale, însă va lua o decizie la momentul potrivit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages