Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe spune că lucrează la revenirea în ring și vorbește despre noul său rol în NXT

La începutul acestei luni s-a vorbit despre revenirea lui Samoa Joe în NXT după ce oficialii l-au concediat în aprilie datorită reducerilor bugetare și acest lucru chiar s-a întâmplat.

La momentul respectiv, s-a raportat că Triple H dorea ca Joe să revină în NXT, decât să fie într-o altă companie. Desigur, Hunter este un mare fan al lui Samoa Joe, deoarece HHH a fost persoana care l-a adus în WWE în anul 2015 pentru NXT.

În timp ce discuta cu Ryan Satin la Out of Charactere, Joe a vorbit despre concedierea sa și revenirea în NXT. El a început prin a spune cum le trimetea diverse mesaje oamenilor de care era apropiat în WWE și cu, care îi plăcea să lucreze la scurt timp după ce a aflat că este concediat.

De asemenea, a discutat cu Triple H la câteva ore de la concediere, care, în cele din urmă l-a convins să revină în NXT. Apoi și-a dezvăluit rolul din backstage-ul companiei, pe lângă cel de la TV ca Manager General în NXT, în locul lui William Regal.

„După tot ceea ce s-a întâmplat, eu și Triple H am vorbit în detaliu. Nu am revenit în NXT doar pentru a avea un rol la TV. Acum lucrez în departamentul de cercetare a talentelor, alături de Canyon Ceman, fac mai multe lucruri administrative ici și colo în backstage. Am ajuns la un acord pentru celălalte aspecte ale business-ului WWE.”

Joe a continuat să spună că a observat evoluția sa în Pro Wrestling și oportunitatea grozavă pe care Triple H i-a oferit-o după ce a înțeles foarte bine unde a ajuns.

În ceea ce privește rolul său de cercetare, el a spus că păstrează un impuls asupra industriei, fie că evaluează un talent sau se sfătuiește cu ceilalți. El a menționat că acest rol i se potrivește și „așteaptă cu nerăbdare să ofere o oportunitate oamenilor care poate nu ar putea să o aibă.”

Pe parcursul interviului, Samoa Joe a fost întrebat despre posibilitatea ca el să revină în ring după ce a fost retras în februarie 2020 datorită comoțiilor suferite. Joe a răspuns scurt și la obiect: „Absolut, voi spune doar da și voi lăsa timpul să decidă când se va întâmpla acest lucru.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages