Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe, nu are rolul de superstar full-time în NXT

Situația lui Samoa Joe în WWE este ciudată, deoarece nu s-a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la NXT TV săptămâna aceasta. WWE a anunțat că Joe a renunțat la titlul NXT pentru că nu a primit acordul să mai lupte, însă oficialii nu au menționat exact de ce.

Dave Meltzer, raportează în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că singurul lucru cert despre Joe este că atunci când a revenit în WWE, el nu avea rolul de superstar full-time la NXT.

În timpul primului episod din noul brand NXT 2.0 din această săptămână, numele lui Joe a fost foarte puțin menționat și nu s-a dezvăluit motivul absenței sale. Au existat speculații în mediul online că oficialii au dorit să declare titlul NXT vacant pentru că intenționau să înceapă această „nouă eră” cu un campion mai tânăr, ceea ce s-a și întâmplat. Tommaso Ciampa, deține acum titlul NXT și se află în acest brand de mai mulți ani.

Așa cum InRing.ro a relatat anterior, mai multe persoane din companie cred că accidentarea lui Samoa Joe nu este legită, însă nimeni nu a confirmat acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages