Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe, dezvăluie tipul de wrestler pe care Vince McMahon îl dorește acum în WWE

Vince McMahon caută în prezent superstaruri mai tinere și mai atletice pentru WWE, conform spuselor campionului NXT Samoa Joe. Joe, care a revenit în WWE în luna iunie a acestui an după ce a fost concediat din companie, face parte din echipa de dezvoltare a talentelor, pe lângă că este competitor in-ring.

Într-un interviu recent pentru TalkSport, Samoa Joe a făst întrebat despre actuala directivă a companiei cu privire la recrutarea noilor talente. El a dezvăluit că directiva se schimbă des datorită lui Vince McMahon.

„Au existat diferite serii în care am avut diferite tipuri de sportivi. Totul depinde de talentele independente pe care le au acești sportivi. Aceste directive se schimbă în principal pe nevoile companiei. Directiva în acest moment este căutarea talentelor mai tinere și mai atletice, ceea ce nu este deloc rău, însă directiva respectivă se va schimba inevitabil pe măsură ce nevoile se schimbă. Deci, da, există o directivă venită de la Vince McMahon, o urmăm cu toții și ne ocupăm de ea. Suntem fericiți să facem acest lucru.”

Joe, a menționat că vizita recentă în Las Vegas a fost un succes, confirmând că 14 noi talente au semnat cu WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages