Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe ar putea reveni în WWE

Planurile se pot schimba oricând în WWE și se pare că oficialii regretă decizia concedierii lui Samoa Joe din companie. Fightful raportează că există posibilitatea ca Joe să revină in-ring făcând parte din roster-ul NXT.

Motivul pentru care se crede acest lucru se datorează faptului că Joe a fost văzut la Performance Center săptămâna aceasta. Nu a fost confirmat faptul că el a semnat un nou acord și nu se știe de ce a fost la PC, dar Fightful a remarcat că au existat pitch-uri făcute în cadrul NXT pentru a-l folosi pe Joe.

Joe a fost cel mai surprinzător superstar concediat din WWE în luna aprilie datorită reducerilor bugetare. El se afla în afara acțiunii de mai bine de un an și a fost comentator în show-ul Monday Night RAW fără a avea nicio interacțiune fizică de când a suferit o comoție cerebrală în februarie 2020 pe parcursul unui sport comercial al RAW-ului pentru USA Network.

Fără îndoială mai multe companii ar fi avut șansa să semneze cu Joe după ce clauza sa de neconcurență va expira pe 15 iulie, dar se pare că WWE îl vrea înapoi. Dacă semnează un nou contract, el poate fi exclus ca o surpriză la Pay-Per-View-ul Slammiversary al Impact Wrestling pe 17 iulie. Cei de la Impact au indicat întoarcerea/debutul mai multor superstaruri concediate din WWE, în promo-ul lor pentru Slammiversary.

Un alt nume vehiculat ca s-ar putea întoarce în WWE este Aleister Black, dar Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că este de părere că se îndreaptă către AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages