Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Samoa Joe a revenit în NXT, refuzând să fie Manager General

William Regal a avut segmentul de deschidere al show-ului WWE NXT din această săptămână, în care a făcut un anunț. Regal a spus că a fost alături de NXT de la început, într-o formă sau alta. El s-a emoționat foarte mult, lacrimile acaparându-i fața, în timp ce vorbea despre progresele care au fost făcute în acest brand de-a lungul anilor.

William le-am mulțumit fanilor care au participat la NXT în orașe precum Houston, Brooklyn, Portland și alte zone, și consideră că le-a oferit acestora tot ce le-a putut da, însă nu este capabil să le ofere fanilor ceea ce merită. Regal, părea în punctul de a demisiona, dar apoi Karrion Kross și Scarlett au venit în ring.

Kross a spus că el și Scarlett trebuiau să vadă acest moment cu ochii lor și apoi l-au batjocorit pe Regal, numindu-l jalnic pentru că plânge. Kross i-a spus lui Regal că trebuie să spună că el are dreptate și să-și anunțe plecarea.

În momentul respectiv, s-a auzit melodia de intrare a lui Samoa Joe, care a venit în ring. Regal a anunțat că Joe este noul Manager General. Samoa Joe a refuzat acest lucru, lăudând realizările lui Regal în NXT și apoi a spus că se va asigura că, Kross primește respectul pe care îl merită.

William Regal, a anunțat apoi că Joe poate conduce show-ul, dar nu poate avea o altercație cu nimeni decât dacă este provocat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages