Sustineti InRing.Ro
AEW

Sammy Guevara este campion interimar TNT

“The Spanish God” și-a pierdut titlul la ediția din seara de Crăciun a AEW Rampage, iar în această seară la AEW Battle of The Belts ar fi trebuit să lupte împotriva lui Cody Rhodes într-un meci pentru centura TNT.

“The American Nightmare” nu a putut fi prezent la show-ul special din această seară din Charlotte, North Carolina, fiind izolat la domiciliu din cauza COVID-19, potrivit unui update oferit de acesta pe rețelele de socializare, astfel că locul acestuia a fost luat de Dustin Rhodes într-un meci care să stabilească un campion interimar.

După o înfruntare echilibrată în care campionul putea fi decis chiar și prin count-out sau DQ și în care “The Natural” Dustin Rhodes a executat un Canadian Destroyer pe o masă situată în afara ringului, Sammy Guevara a reușit să recâștige titlul TNT în urma unui roll-up.

În urma victoriei lui Sammy, Daniel Garcia, care a urmărit meciul de aproape, l-a atacat pe “The Spanish God”, cei doi fiind cu greu despărțiți de către arbitri. Într-un segment ulterior din backstage, Guevara a anunțat că își va apăra titlul în fața lui Garcia la următorul Dynamite.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages