Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Sami Zayn, vorbește despre absența sa din WWE

Superstarul WWE Sami Zayn, a fost prezent la cel mai recent episod din The Bump, unde a vorbit despre absența sa din companie. Zayn, a revenit la SmackDown-ul de săptămâna trecută, când a fost dezvăluit drept oponentul lui Dominik Mysterio.

Sami, a evitat să discute despre motivul exact al asenței sale din WWE, dar a oferit câteva detalii când a fost întrebat de Kayla Braxton. Fostul campion Intercontinental a divulgat în mod clar orice spoiler major cu privire la absența sa din ring, afirmând motive plauzibile. El a avut, de asemenea, caracterul ostil și pasiv-agresiv pe parcursul întrebărilor puse de Kayla.

Zayn, a declarat că nu poate spune motivul absenței sale, dar a menționat că este legat de unele conspirații împotriva lui în WWE.

De asemenea, ”The Great Liberator”, și-a exprimat nemulțumirea că nu a fost invitat la îngregistrările SmackDown-ului în timp ce era absent. Zayn, a spus că are unele probleme juridice, dar va dezvălui mai multe detalii în viitor:

„Există anumite motive legale despre care nu pot spune prea multe. Dar oricine a urmărit show-urile de anul trecut, poate vorbi despre cariera mea. Trebuie să fiu foarte delicat în alegerea cuvintelor mele datorită motivelor legale, însă se fac anumite comploturi împotriva mea. Iarăși încep să mă afund și mai tare. Nici măcar nu ar trebui să vorbesc despre asta. Veți afla în timp ce am făcut. Muncesc din greu. Dar nu am fost invitat la WWE TV pentru SmackDown, ceea ce este un alt subiect în care nu voi intra. Cert este că am fost implicat în unele lucruri juridice despre care nu am voie ăs vorbesc în acest moment. Însă, cu siguranță le veți afla la momentul potrivit.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages