Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Sami Zayn este nemulțumit de noul membru al The Bloodline

Sami Zayn s-a autoproclamat ”liderul vestiarului” din SmackDown și a încercat din răsputeri să îl avertizeze pe Roman Reigns că nu trebuie să umble singur. Zayn a încercat să îl protejeze pe ”Tribal Cheif” de ”inamici”. Se pare că Sami nu este prea mulțumit de statutul actual al stable-ului The Bloodline.

WWE a postat pe Twitter un clip cu preview-ul ediției viitoare a SmackDown-ului. În clip se poate observa The Bloodline alături de cel mai nou membru al grupării, Solo Sikoa, iar Zayn nu a fost deloc menționat. Lui Sami nu i-a plăcut deloc acest lucru și, bineînțeles, și-a exprimat subtil nemulțumirea.

Reigns și-a făcut apariția singur la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle din Cardiff, dar s-a asigurat că va avea alături de el un membru al familiei sale când a părăsit arena, în postura de campion Undisputed WWE Universal. Roman ”i-a cerut ajutorul” lui Sikoa, deoarece știa că The Usos nu vor sta în colțul lui pe parcursul meciului de la Clash.

Stable-ul The Bloodline va fi prezent la SmackDown-ul din această săptămână pentru a vorbi despre succesul liderului în cadrul PPV-ului de sâmbăta trecută, precum și despre cel mai nou membru al grupului. Rămâne de văzut cum va reacționa Sami Zayn la ceea ce se va întâmpla.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages