Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Sami Zayn, a semnat un nou contract cu WWE

Discuția auzită în backstage-ul WWE luna trecută cum că Sami Zayn ar fi re-semnat cu, compania este adevărată. Fightful Select raportează că Zayn a semnat un nou contract cu WWE pentru încă câțiva ani.

O sursă a declarat: „Zayn, a fost cam sceptic în timpul negocierilor, dar oficialii au spus clar că vor să-l păstreze în companie. Încă nu se știe care este durata noului acord.”

Precedentul contract al lui Sami urma să expire la sfârșitul lui 2021, însă până acum nu s-a precizat dacă a semnat o prelungire pe termen scurt sau un acord pe termen lung. În ultimul timp, Zayn a fost implicat într-un feud cu starul Johnny Knoxville, înaintea meciului masculin Royal Rumble.

Sami Zayn, se află în WWE din ianuarie 2013 și, în acest timp, a realizat mai multe lucruri, având pentru o singură dată titlul NXT și de două ori pe cel Intercontinental.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages