AlumniWWE

Ryback, spune că Shawn Michaels l-a ajutat cât timp a fost în WWE

Ryback, nu mai are nicio treabă cu WWE, dar între cele două părți există o anumită tensiune. Afirmațiile tăioase pe care le-a tot făcut Ryback despre compania lui Vince McMahon, nu îl vizează și pe Shawn Michaels.

În timpul podcast-ului său, ”Conversations with The Big Guy”, Ryback a spus cât de mult l-a ajutat HBK pe parcursul carierei sale. Michaels, i-a dat lui Ryback câteva sfaturi înțelepte încă de pe vremea stable-ului Nexus, când el era cunoscut sub numele de Skip Sheffield.

„Shawn, a fost întotdeauna bun cu mine. El mi-a dat sfaturi grozave încă de când lucram ca Skip Sheffield în Nexus. În NXT, trebuie să fi un luptător de calibru mare dacă vrei să câștigi bani. Tot ceea ce am făcut a fost grozav, dar nu voiam să renunț la Skip Sheffield. Vince, a avut deja discuția cu mine despre încheierea acestui gimmick. Apoi, Shawn, a venit și a vorbit cu mine, iar lucrurile s-au rezolvat datorită modului în care mi le-a explicat. HBK, mi-a spus, citez: „Vrei să fii un alt tip bun din Main Roster sau vrei să fii singurul tip care nu evoluează?”. M-am uitat la el și am spus: „Înțeleg”. Batista plecase, Lashley la fel. Compania nu avea pe cineva impunător în Roster. A fost prima dată când am privit lucrurile puțin diferit. Le-am spus: „Wow, voi fi complet altcineva”. De aici s-a produs schimbarea și am început să devin foarte, foarte agresiv. Evident, m-am accidentat, dar mi-a folosit asta când am revenit sub numele de Ryback. A fost o perioadă ciudată, dar am înțeles ce trebuie să fac pentru a evolua. Shawn Michaels, m-a ajutat pe tot parcursul carierei mele. Chiar dacă nu eram constant în Main Event, el îmi oferea sfaturi foarte bune. Asta a însemnat foarte mult pentru mine. Shawn, m-a sfătuit când nu știam ce să fac și eram conștient că nu mă va critica. Întotdeauna am apreciat sinceritatea lui, îți spunea pe față tot ceea ce observa.”

Meciurile lui Ryback în WWE sunt foarte bine cunoscute. ”The Big Guy”, face tot posibilul să rămână alături de fani prin intermediul social media. De asemenea, după toată munca depusă, conturile de social media ale lui Ryback au primit bifă albastră în semn de verificare.

Chiar dacă fostul campion Intercontinental nu are lucruri bune de spus despre WWE, cel puțin în cazul lui Shawn Michaels a demonstrat contrariul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !