Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Ryback spune că a refuzat să semneze un contract de confidențialitate cu WWE

Fostul superstar WWE, Ryback, are o dispută cu Vince McMahon și compania sa, lucru bine cunoscut în mass-media. Având în vedere că fostul său șef este acum anchetat într-un scandal sexual, este un motiv bun pentru ca Ryback să ofenseze WWE.

Wall Street Journal a publicat un raport care afirmă că McMahon a folosit 3 milioane de dolari din fondurile proprii pentru a-i determina pe numeroși foști angajați să semneze NDA-uri. Se crede că a cheltuit 12 milioane de dolari din buzunarul său pentru a-și masca aventurile nepotrivite cu 4 femei diferite, pe parcursul a 16 ani. Una dintre aceste femei, care a primit 7 miioane de dolari, a fost fostă divă WWE, care a părăsit compania în 2005, după expirarea contractului.

Într-un tweet postat ieri, Ryback afirmă că tot ceea ce a spus despre WWE este adevărat. De asemenea, el a dezvăluit că, compania a vrut ca acesta să semneze un NDA în 2016, lucru pe care l-a refuzat. Având în vedere recenta controversă a lui Vince, Ryback profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a-și ”ataca” fosta industrie.

„Tot ce am spus de-a lungul timpului a fost 100% adevărat. WWE a vrut ca eu să semnez un NDA în 2016 și am refuzat. De atunci, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă reduce la tăcere și pentru a-mi afecta imaginea. Adevărul învinge întotdeauna. Să se ducă dracului oricine s-a îndoit vreodată de mine și veți vedea și mai multe în curând.”

Scandalul sexual în care este implicat Vince McMahon a provocat o adevărată vâlvă în industria Wrestling-ului. În cele din urmă, el a fost nevoit să renunțe la funcția de CEO și președinte al WWE. Acest lucru îl amuză pe Ryback din cauza relației sale controversate cu oficialii. Rămâne de văzut cum va decurge această situație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages