Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Ryback, oferă un indiciu major despre revenirea lui în Pro Wrestling

Ryback, și-a făcut debutul în WWE în anul 2012, unde a devenit destul de remarcat. La un moment dat, el a fost, de asemenea, foarte agreat de către fani.

Cu toate acestea, după plecarea sa în 2016, relația dintre Ryback și WWE s-a degradat. Ryback, a profitat de orice ocazie pentru a face mișto de produsul WWE, Vince McMahon și alți membri ai companiei.

Reputația lui Ryback a scăzut pe parcursul carierei sale iar Hall of Famer-ul Mark Henry, l-a numit ”Cryback” la un moment dat.

Recent, Ryback, a postat un tweet prin care a indicat că va reveni curând în ring-ul Pro Wrestling-ului:

„Nu ești cel mai faimos wrestler din Pro Wrestling de pe TikTok fără să ai un meci timp de 3 ani fără niciun motiv. Eroul vostru se întoarce în curând și mă veți înveseli pentru că, credeți în acțiunile mele. #Frumos”.

Rămâne de văzut în ce companie va merge Ryback, odată cu revenirea în Pro Wrestling. Având în vedere ce s-a întâmplat în trecut, este foarte puțin probabil ca majorității fanilor să le pese de revenirea lui oriunde ar fi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages