AlumniWWEWWE PPV

Ryback a făcut un video funny despre un meci de la WWE SummerSlam 2021

WWE caută un crainic pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an și au început „castingul” pe TikTok pentru a găsi vocea potrivită. Compania are un segment dedicat acestei competiții iar multe persoane s-au conformat. Nu au lipsit nici superstarurile cunoscute.

Fostul superstar din WWE Ryback a intrat în provocarea companiei pe TikTok. Clipul său este disponibil acum și merită văzut.

Ryback, a decis aibă o altă tactică la introducerea superstarurilor în ring. El l-a menționat pe Paul Heyman, numindu-l „grăsuț”. De asemenea, a avut ceva special și pentru John Cena, spunând: „Nu-l poți vedea, dar China cu siguranță poate”. Desigur, prin acest lucru se referă la scuzele lui Cena față de China după ce a spus că este o țară Taiwan.

WWE și Ryback au tot avut divergențe de când a plecat. Există un proces juridic brutal în care este menționat numele său după scandalurile din social media.

Rămâne de văzut dacă WWE va mai apela la Ryback. A indicat ceva despre SummerSlam, dar nu se știe cu exactitate planul. Șansele ca el să câștige concursul de pe TikTok sunt cu adevărat infirme.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !