WWE

Rusev își dezvăluie noul look

Focarul de coronavirus a obligat majoritatea întreprinderilor neesențiale să își încheie activitatea din cauza restricțiilor cu multă lume, astfel încât din ce în ce mai multe persoane aleg să renunțe la podoaba capilară.

Superstarul din WWE Rusev și-a arătat cu mândrie noul look într-un live pe Instagram. Noul aspect de fapt i se potrivește, așa că probabil, îl vom vedea pe Rusev chel când va reveni la WWE TV.

„The Bulgarian Brute” nu a mai fost văzut la WWE TV din luna ianuarie și nu a participat la show-urile TV înregistrate săptămâna trecută sau la înregistrările pentru WrestleMania, așa că nu vă așteptați să vedeți noul lui look la TV prea curând.

Dacă în cel mai rău caz restricțiile de călătorie vor fi în vigoare și la vară, Rusev poate reveni la look-ul lui inițial până la acel moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !