WWEWWE RAW

Rusev a re-semnat cu WWE?

Rusev a fost scos de la WWE TV acum câteva săptămâni. El nu semnase un nou contract cu compania și, probabil, de aceea a fost luată această decizie.

Lana a semnat un nou contract cu WWE. Ea a fost foarte fericită în privința noului acord pe mai mulți ani ce îi va aduce milioane de dolari. Se pare că situația soțului său este ceva mai complicată.

Rusev va avea un meci Tag Team alături de Humberto Carrillo împotriva lui Bobby Lashley & Angel Garza la RAW-ul din această noapte. Unii fani au considerat că datorită acestui meci problemele contractuale ale lui Rusev au luat sfârșit. Ei bine, nu este cazul.

Dave Meltzer a confirmat în cadrul Wrestling Observer Radio că Rusev nu a re-semnat încă. Nu s-a menționat dacă el este aproape să semneze un nou acord, dar se presupune că oficialii îi vor oferii o sumă considerabilă de bani.

Rusev are un gimmick multiplu și am văzut doar o parte din ceea ce poate face în WWE. Ar putea face față cu brio într-o altă companie având un potențial superior. WWE ar putea să-l folosească într-un asemenea mod, dar se pare că în prezent există și alți wrestleri care sunt în curs de a primi push.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !