WWEWWE SmackDown

Run-ul lui Big E ca superstar de top individual s-a încheiat deocamdată

Big E, a devenit în cele din urmă superstar individual de top în WWE, după ce a fost separat de colegii săi, membri The New Day Kofi Kingston și Xavier Woods. Big E, a avut un run individual îndelungat, inclusiv ca și campion Intercontinental înainte de a câștiga meciul Money in the Bank masculin.

După ce a făcut cash-in cu succes pe Bobby Lashley la un episod al RAW-ului, Big E și-a apărat de mai multe ori titlul WWE înainte de al pierde la Pay-Per-View-ul Day 1 într-un meci de tipul Fatal 5-Way.

Big E, chiar a recunoscut că nu a fost mulțumit de Title Run-ul său în postura de campion WWE. De asemenea, se pare că, Big E a fost mutat din RAW în SmackDown săptămâna trecută.

Dave Meltzer, a raportat în timpul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Newsletter că mutarea permanentă a lui Big e în SmackDown și repunerea lui în echipa The New Day pare să-i fi încheiat forțat push-ul de wrestler individual.

S-a menționat că nu a venit în brand-ul albastru special pentru a fi oponentul campionului Universal Roman Reigns. În ciuda acestui fapt, acest lucru s-ar putea întâmpla dacă Reigns are nevoie de un nou adversar iar oficialii se confruntă cu probleme critice în viitor. Inițial, Big E trebuia să fie în Main Event la WrestleMania 38 anul acesta, dar planurile s-au schimbat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !