WWEWWE PPV

Ronda Rousey, vorbește despre importanța revenirii ei în WWE

Inevitabilul s-a produs iar Ronda Rousey a revenit în WWE fiind o participantă surpriză a meciului Royal Rumble feminin care a avut loc la Pay-Per-View-ul de seara trecută. Rousey, s-a întors în compania lui Vince McMahon după o absență de aproape 3 ani.

Ronda, nu numai că a participat în meciul Rumble feminin din acest an dar l-a și câștigat. Această victorie îi asigură o șansă la titlul feminin al SmackDown-ului împotriva lui Charoltte Flair în cadrul WrestleMania 38 din Dallas, TX.

Așa cum am mai spus, Rousey a luat o pauză din WWE după WrestleMania 35 pentru a-și întemeia o familie, devenind pentru prima dată mamă la sfârșitul anului trecut.

În urma respectivului meci, Ronda Rousey, a făcut o postare pe contul ei de Instagram prin care a vorbit despre importanța revenirii sale:

„Tocmai am născut un copil acum 4 luni…Din ziua în care am aflat că sunt însărcinată și am calculat când voi naște, am știut că vreau să mă întorc la WWE Royal Rumble 2022. La două săptămâni, chiar și la două luni după naștere, acel obiectiv părea mai imposibil ca niciodată. Dar mi-a fost atât de dor…și mi-am dorit atât de mult să urmez exemplul pe care mi l-a arătat mama mie și surorilor mele. Ea nu a renunțat la visele ei în timp ce ne avea pe noi. Acum este rândul meu.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !