Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Ronda Rousey sugerează WWE-ului să readucă fostele superstaruri concediate din cauza ”reducerilor bugetare”

Ronda Rousey a revenit la WWE TV în timpul SmackDown-ului de săptămâna trecută, după o suspendare care a făcut parte din storyline-ul ei. Rousey a fost implicată în segmentul de semnare a contractului pentru meciul dintre Shayna Baszler și campioana feminină din brand-ul albastru, Liv Morgan, la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle. Ronda a umplut masa cu bani pentru a-și plăti amenda primită în urma actiunilor sale nepotrivite.

Recent, într-o postare pe Instagram, Ronda Rousey a sugerat companiei că ar trebui să folosească banii oferiți de ea pentru a aduce înapoi superstarurile concediate. După declanșarea pandemiei Covid-19, WWE a concediat multe talente iar motivul a fost ”reducerile bugetare”, în ciuda faptului că industria produce mai mulți bani ca niciodată.

De când Paul ”Triple H” a preluat funcția de șef al echipei creative, acesta a readus mai multe superstaruri concediate, printre care Karrion Kross, Scarlett, Dexter Lumis, Dakota Kai și Hit Row (Dolla, Ashante Adonis & B-Fab). De asemenea, se așteaptă ca mai multe talente să revină la fostul lor job.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages