WWEWWE PPV

Ronda Rousey se află în planurile pentru WWE SummerSlam?

Cei din WWE își fac planuri pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, dar se pare că în acest moment nu alocă un loc și pentru „Baddest Woman on the Planet”.

Ronda Rousey a vorbit foarte serios atunci când a decis să rămână acasă, decât să revină în WWE. Compania începe conturarea evenimentului SummerSlam, dar prezența lui Rousey nu este luată în calcul.

O sursă din WWE spune că Ronda Rousey nu se află în planurile oficialilor pentru ediția SummerSlam de anul ăsta. Numele ei nu a fost adus în discuție de echipa creativă. Revenirea acesteia s-ar putea să nu aibă loc așa cum își doresc unii fani.

Ronda a declarat anterior că nu se va mai întoarce niciodată în WWE full-time. Este clar că oficialii vor face tot ce se poate pentru o revenire din partea ei la WrestleMania 37, dar nu se știe exact unde se va ține ediția WrestleMania de anul viitor. Se pare că planurile pentru WrestleMania 37 au fost anulate odată cu excluderea lui Paul Heyman din funcția de director exclusiv.

Dacă la SummerSlam 2018 am văzut cum Ronda Rousey a câștigat titlul feminin din RAW după ce a învins-o pe Alexa Bliss, istoria nu se va repeta anul acesta.

Rousey nu a mai fost văzută la WWE TV de la WrestleMania 35, atunci când a pierdut titlul feminin din RAW în Main Event. Probabil că va lupta din nou, dar nu trebuie să ne așteptăm la o revenire pe termen lung. De asemenea, ea preferă să rămână în siguranță pe perioada pandemiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !