Sustineti InRing.Ro
WWE

Ronda Rousey, nu știe dacă este încă sub contract cu WWE

Ronda Rousey, a surprins fanii cu precedentul ei run în WWE. Era o divă de Main Event și chiar a participat la WrestleMania 35. După meciul de tipul Triple Threat pe care l-a avut împotriva lui Becky Lynch și Charlotte Flair la Mania, Rousey, și-a luat concediu pentru a-și întemeia o familie.

Recent, în timpul unui Live de Gaming pe Facebook, Ronda, a fost întrebată de un fan dacă este încă sub contract cu WWE. Ea a spus că nu este sigură de acest lucru așa că ar trebui să-și întrebe avocații.

„Persoana din chat mă întreabă dacă încă sunt sub contract cu WWE. Eu din punct de vedere teoretic nu cred că sunt. Dar cine știe? Această întrebare este pentru avocații mei.”

Contractul lui Ronda Rousey cu WWE s-a încheiat în luna aprilie a acestui an. Cu siguranță, oficiialii ar primi-o înapoi cu brațele deschise dacă ar decide să revină. Depinde doar de Ronda când și dacă se va întâmpla acest lucru.

În timpul aceluiași Live, Rousey, a vorbit despre relația ei cu Stephanie McMahon. Ea a spus că nu a mai discutat cu Triple H de când el a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Totuși, ea vorbește frecvent cu Stephanie.

„Da, țin legătura cu Stephanie McMahon pentru că este o dulce și ne trimitem una alteia poze cu bebeluși. Nu am mai vorbit cu Triple H de ceva timp, a avut o operație la inimă sau așa ceva. Sper că este bine.”

Ronda Rousey, este una dintre cele mai recunoscute personalități din sport și divertisment. Ea a fost prima campioană din UFC și a dominat artele marțiale mixte ani de zile. Run-ul ei în WWE i-a oferit și titlul feminin din RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages