Sustineti InRing.Ro

Romanian Pro Wrestling

Acum 3 ani, Al Snow Wrestling Academy World a acordat companiei Romanian Pro Wrestling oportunitatea lansării Al Snow Wrestling Academy Romania, prima Academie de Wrestling din țară.

Cu această ocazie specială, dorim să îi mulțumim lui al snow pentru încrederea și sprijinul pe care l-a arătat, precum și formatorilor noștri Montel Vontavious Porter, Tom La Ruffa și Joe E Legend care au avut un rol semnificativ în procesul de descoperire al abilităților studenților noștri, prin stabilirea unui sistem etic și adecvat de învățare.

Nu în ultimul rând, mulțumirile noastre se adresează și tuturor celor care au crezut în noi și s-au alăturat Academiei. Suntem conștienți că va fi o călătorie lungă, dar vă putem garanta că toate eforturile voastre vor fi răsplătite.

Familia ASWA România transmite urmăritorilor cele mai bune urări. Suntem nerăbdători să vă revedem și să sărbătorim împreună acest moment special la Cluj-Napoca!

Cu o pasiune adevărată pentru arta Wrestlingului, Romanian Pro Wrestling va aduce în Romania cele mai mari nume din industria Wrestlingului mondial. Vă așteptăm cu drag la RPW!

Back to top button
Languages