WWEWWE PPV

Roman Reigns vs. The Rock s-ar putea să nu aibă loc la WrestleMania 38

Meciul dintre Roman Reigns vs. The Rock s-ar putea să nu aibă loc la WrestleMania 38 în Dallas, TX. Se pare că a existat o discuție în WWE ca înfruntarea celor doi să fie la WrestleMania 39 din Los Angeles în 2023. Anul trecut, Vince McMahon a preferat ca acest meci să se desfășoare în Los Angeles, deoarece ar genera mai mult buzz, pentru că o gamă largă din mass-media se află în zonă. Evident, totul ar depinde de programul lui The Rock.

În timpul celui mai recent episod al Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a vorbit despre The Rock, explicând de ce fanii ar putea fi nevoiți să aștepte mai mult pentru a-l revedea în ring.

„Revenirea lui Brock Lesnar în WWE a fost un „răspuns” pentru întoarcerea lui CM Punk în Pro Wrestling. S-a recurs la asta în ultimul moment. Presupun că vom avea Lesnar vs. Reigns la ediția WrestleMania de anul viitor. Spun asta pentru că probabil Dwayne Johnson nu este disponibil. Desigur, totul depinde de programul lui The Rock, mă refer la WrestleMania 38. Când The Rock dorește să lupte și când programul îi va permite, atunci o va face.”

Meltzer a spus că, deși presupune că Lesnar vs. Reigns este programat pentru WrestleMania, poate avea loc și la Crown Jewel în Arabia Saudită, deoarece WWE câștigă mai mulți bani din acest eveniment decât de pe urma WrestleMania. În ceea ce îl privește pe The Rock, prezența lui la Mania 38 nu este 100% sigură.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !