WWEWWE SmackDown

Roman Reigns vs. Drew McIntyre, promovat pentru prima seară a Draft-ului la SmackDown

Conform promovărilor locale din Baltimore, campionul Universal Roman Reigns se va înfrunta cu Drew McIntyre la SmackDown pe 1 octombrie 2021. La acest episod al SmackDown-ului va avea loc prima ediție a Draft-ului, așa că vor fi prezente și superstaruri din RAW. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că meciul va fi difuzat la TV. Ca întotdeauna, lucrurile se pot schimba. A doua ediție a Draft-ului va avea loc pe 4 octombrie 2021 la RAW.

Acțiunile lui McIntyre din ultimele săptămâni au alimentat speculațiile că acesta va fi mutat la SmackDown. După ce Reigns se va înfrunta cu Brock Lesnar la Crown Jewel în Arabia Saudită, ”Tribal Cheif” va avea nevoie de adversari noi, prin urmare venirea lui Drew în brand-ul albastru are sens.

Chiar dacă în urma Draft-ului din acest an, Roman Reigns ar putea fi mutat în RAW, rapoartele spun că el va rămâne la SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !