WWEWWE PPV

Roman Reigns vrea să aibă un meci cu The Rock la WrestleMania 37

The Rock nu are timp să revină în WWE nici măcar par-time. El este foarte ocupat cu filmele de Hollywood însă, la WrestleMania 37 ar putea face o excepție.

În timp ce acorda un interviu la conferința de presă pentru WrestleMania 37, Roman Reigns a spus că stadionul SoFi din Los Angeles va fi locul perfect pentru un dream match. Cu această ocazie, el a profitat de împrejurimi pentru a-i transmite un mesaj lui Dwayne Johnson.

„Îmi doresc un meci cu The Rock pe acest stadion. Sunt convins că toată lumea ar vrea să vadă acest dream match. În primul rând, e un membru al familiei mele, deci totul va fi din iubire. Acesta este locul perfect în care ar putea reveni The Rock pentru a face performanță. O locație de acest gen poate capta atenția tuturor. Știți la ce mă refer? Trageți singuri concluzile.”

Rămâne de văzut dacă oficialii din WWE sau vărul său, Roman Reigns îl pot convinge pe Dwayne Johnson să revină în ring. El se află întotdeauna într-o formă fizică bună, dar performanța în ring necesită o concentrare total diferită.

The Rock are o cariera la Hollwood plină de filme, așa că nu rămâne decât să așteptăm și să vedem dacă „The Big Dog” și „Brahma Bull” vor avea un meci la cea de-a 37-a ediția a celui mai important eveniment anual din wrestling, WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !