Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns vorbește despre situația sa în WWE

Roman Reigns a acordat un interviu pentru Jimmy Traina de la Sports Illustrated Media Podcast pentru a promova Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, unde își va apăra titlul Universal împotriva lui John Cena.

În timpul interviului, Reigns a fost întrebat despre promo-ul său de la episodul SmackDown-ului din 25 iulie, unde a spus că John Cena nu își schimbă trecutul pentru a ocupa funcția de top în fiecare seară. Acel fragment a fost șters din videoclipul care a fost încărcat pe conturile de social media ale WWE și YouTube.

„Există o parte din cariera mea în care aș citi un șcenariu sau aș încerca să îl ajustez cât mai mult posibil. De ceva vreme, mai ales că m-am întors la SummerSlam, nu am script. Spun ce vreau și ce simt. Tot ce îmi iese pe gură, îmi aparține și așa livrez produsul final…Nu știu de ce oficialii au editat acel videoclip. Cred că a deranjat pe cineva, nu am probleme. Gimmick-ul este cât se poate de real. Chiar dacă ar încerca cineva să-mi spună ceva, oricum nu mi-ar păsa. Ce o să fac? Nu mă vreți la SmackDown săptămâna viitoare? Așa cum am făcut înainte de SummerSlam vara trecută, voi merge acasă. Nu mă interesează pe mine, să vedem cum se descurcă fără mine.”

”The Big Dog”, a menționat că există o mare diferență între el și gmmick-ul său, în care se transformă atunci când este în arenă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages