Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns vorbește despre recenta arestare a lui Jimmy Uso pentru DUI

În ulie, Jonathan Fatu aka Jimmy Uso, a fost arestat pentru DUI în Pensacola, Florida, după ce ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului în timp ce avea 50 MP/H într-o zonă cu 35 MP/H.

Polițiștii susțin că Jimmy le-a spus că a consumat mai multe beri înainte de a se urca la volan. Superstarul WWE nu a reușit să „treacă testul” alcoolemiei făcut pe teren, deoarece rezultatele au fost .202 și 205, cu mult peste limita legală a Floridei de .08.

Când Jimmy Uso a revenit la WWE TV în urmă cu câteva luni, a fost integrat într-un storyline cu fratele său Jey, și campionul Universal Roman Reigns. În ciuda arestării, oficialii l-au ținut la TV.

Reigns a vorbit despre arestarea vărului său, în timpul unui interviu pentru The New York Post. ”The Big Dog” a declarat că nu „acceptă acest tip de comportament sau de luare a deciziilor” și „situația nu este de bun augur pentru familia sa sau WWE”.

El a mai spus: „Toți suntem oameni, suntem toți cinici, cu toții greșim. Cu siguranță oamenii simt că trebuie să renunțe la acest tip comportament, pentru că este total greșit. Nu cred că aceasta este modalitatea de a avansa și a câștiga experiență sau de a face progrese pentru a deveni un om mai bun. Deci, eu am oferit situației o atenție deosebită, un calm deosebit și o comunicare foarte amănunțită pentru a mă asigura că familia mea evoluează constant și ia cele mai bune decizii.”

Aceasta a fost a doua oară în ultimii doi ani când Jimmy Uso a fost acuzat pentru conducere în stare de ebrietate, fiind arestat pentru DUI în Pensacola în iulie 2019. Cu toate acestea, instanța l-a considerat ulterior nevinovat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages