Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns va stabili o statistică unică pentru titlul Universal la WWE Elimination Chamber 2022

Reign-ul lui Roman Reigns în postura de campion Universal este foarte impresionant. El este programat să-și apere titlul împotriva fostului campion Universal Goldberg la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din această sâmbătă. Este de așteptat ca ”Tribal Cheif” să-și apere cu succes centura împotriva Hall of Famer-ului, deoarece se pregătește să-l înfrunte pe Brock Lesnar la WrestleMania 38.

Când Reigns va obține această victorie, va atinge o etapă în reign-ul său care probabil nu va mai fi atinsă niciodată. Roman, și-a păstrat titlul împotriva fiecărui fost campion Universal de când centura a fost creată în 2016 într-un singur run.

”The Big Dog”, i-a învins pe Braun Strowman și ”The Fiend” Bray Wyatt la Payback 2020 pentru a câștiga titlul, apoi l-a apărat împotriva lui Kevin Owens la TLC 2020 și Royal Rumble 2021. După care l-a apărat împotriva lui Finn Balor la Extreme Rules 2021, Brock Lesnar la Crown Jewel 2021 și Seth Rollins la Royal Rumble 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages