Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Roman Reigns va rămâne campion Universal pentru o perioadă lungă de timp

Roman Reigns a revenit la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, și în doar o săptămână, ”The Big Dog” a devenit campion Universal. Pe lângă asta, Reigns, care a devenit acum heel-ul de top al SmackDown-ului, îl are alături de el pe Paul Heyman. Heyman a avut un merit important pentru ca Roman să câștige titlul.

Potrivit WrestlingNews, se pare că actualul reign a lui Roman Reigns nu se va încheia prea curând. De fapt, Vince McMahon dorește ca Reigns să păstreze centura cel puțin până la WrestleMania 37. De asemenea, oficialii se așteaptă ca Reigns să devină babyface în cele din urmă iar postura de campion va avea o contribuție creativă pentru promo-urile sale.

Așadar, ”The Big Dog” va avea un reign îndelungat de această dată. În plus, acum lucrurile devin foarte interesante datorită faptului că este heel și îl are manager pe Paul Heyman.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages